Perussuomalaisten kansanedustaja (2015-) Lappeenrannasta, eduskuntaryhmän 1. varapuheenjohtaja (2019-), suuren valiokunnan 1. varapuheenjohtaja ja valtiovarainvaliokunnan varajäsen (jäsenenä sivistys- ja tiedejaostossa sekä liikennejaostossa).

Keskeisimmät poliittiset tavoitteet puolustaa suomalaista työtä ja yrittämistä, kansalaisten pärjäämistä arjessa ja elämisen kustannusten kanssa sekä Suomen kansallista itsemääräämisoikeutta mm. maahanmuuton ja EU:n suhteen.


Eduskuntatyöhön liittyvät tietoni (ansioluettelo, luottamustoimet, puheenvuorot, kysymykset jne.) löytyvät Eduskunnan sivuilta: Linkki kansanedustajaprofiiliini. Veikkauksen hallintoneuvostossa olen toiminut koko eduskunta-urani, tällä kaudella varapuheenjohtajana.

Olen Etelä-Karjalan maakuntahallituksen 2. varapuheenjohtaja. Kunnallisella tasolla toimin Lappeenrannassa kaupunginvaltuutettuna (2013-) ja kaupunginvaltuuston 2. varapuheenjohtajana. Tiedot kaupungin luottamustoimistani löytyvät linkistä.

Omaan reilun vuosikymmenen taustan perussuomalaisissa. Toimin viiden vuoden ajan Lappeenrannan seudun perussuomalaiset ry:n puheenjohtajana sekä perussuomalaisten Kymen piiri ry:n puheenjohtajistossa.


Ota yhteyttä:

* Seuraa ajankohtaiset kommenttini sosiaalisessa mediassa - Facebook: https://www.facebook.com/janimakelafi, Twitter: https://twitter.com/JaniMakelaFi, Instagram: https://www.instagram.com/janimakelafi/.

* Jos sinulla on kysymys, aloite tai muuta palautetta joka ei ole erityisen kiireistä tai henkilökohtaista, ota yhteyttä avustajaani Mikko Kokkoon, email. mikko.kokko@eduskunta.fi, puh. 09-432 4109

* Minut tavoittaa sähköpostilla jani.makela@eduskunta.fi, tai puhelimitse 09-432 3109. Paperiposti kulkee nimelläni sekä postinumerolla "00102 Eduskunta".